• Tuinontwerp

  • Tuinaanleg

  • Tuinonderhoud

Op 1 januari 2006 was het dan zover. Na de behaalde diploma’s en een aantal jaren ruime werkervaring bij Kwaliteitsbedrijven was Hoveniersbedrijf Hans Kluck een feit. Een bedrijf dat een tuin ziet als een verlengstuk van uw huis en daarbij niet alleen rekening houdt met de kleuren en vormen van uw huis, maar ook uw smaak sterk laat terug komen in het uiteindelijke resultaat. Het hoveniersbedrijf heeft zich gespecialiseerd in aanleg en het onderhoud van tuinen. Daarbij is Hans Kluck ook in staat een tuinontwerp voor u te maken met daarbij het bijbehorende beplantingsplan.
Hoveniersbedrijf Hans Kluck wil zich onderscheiden door klantenbinding, prijs- kwaliteitverhouding en flexibiliteit.

Klantenbinding is voor Hans Kluck heel belangrijk. Hans Kluck wil op dit gebied wat extra’s aan zijn klanten bieden. Het is niet alleen het aanleggen van een tuin en de eisen van de klant uitvoeren. Het is ook het advies geven waardoor de tuin nog net iets specialer wordt. Hans Kluck streeft er ook naar om de tuinen die hij aangelegd heeft ook te onderhouden. Op deze manier kan hij er ook voor zorgen dat de tuin voor een langere periode in uitstekende staat blijft verkeren en kunnen kleine problemen of aanpassingen makkelijker en sneller worden opgelost.

Hans Kluck onderscheidt zich door ruime ervaring bij Kwaliteitsbedrijven en de opzet van een klein bedrijf. Daardoor kan hij deze kwaliteit prijsattractiever aanbieden en op een flexibele manier. Dus: uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en flexibiliteit.

Ook dit laatste punt is iets waar Hans Kluck zich mee wil onderscheiden: flexibiliteit. Op het gebied van tuinaanleg is alles mogelijk. Ten eerste op het gebied van het aanpassen van het beoogde plan gedurende de aanleg. Er zijn namelijk altijd situaties in een tuin die gewijzigd zouden moeten kunnen worden als er een gedeelte van het plan is uitgevoerd. Ten tweede is het zo dat Hans Kluck heel flexibel is op het gebied van werktijden. Een hard nodige onderhoud- of opknapbeurt van uw tuin moet op korte termijn kunnen worden gerealiseerd. Uw tuin is namelijk het visitekaartje van u en uw huis. Alle aspecten van een tuin worden meegenomen in het plan om van uw tuin een droomtuin te maken.

Ook voor periodiek onderhoud of een voor- en najaarsbeurt kunt u bij hem terecht. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen dan kunt u altijd contact met hem opnemen.

In afwachting van uw reactie.

Hans Kluck